Kafe místo bazénu

9:59

Včera jsme se vydali do Sušice sportovat. Místo squashe jsme tentokrát zvolili plavání. Když jsme ale dorazili k našemu novému bazénu (rozumějte asi rok otevřenému, který jsem doteď nestihla vyzkoušet), za okny se to hemžilo spoustou lidí s hadry, vysavači, mopy a dalším úklidovým nadšením a na dveřích jsme se dočetli, že je celý týden zavřeno. Kdo by se v dnešní době internetu koukal předem, jestli mají otevřeno, že. Tak jsme se zklamaní vrátili zpátky do auta a abychom se hned nevraceli domů, vyrazili jsme aspoň na kafe.

Máme tu totiž poměrně novou (tentokrát méně než rok, aspoň myslím) kavárnu - The Coffehouse. Vaří tu určitě nejlepší kávu ve městě. Evidentně rozumí tomu, co dělají a žádná česká oblíbená piccola ani jiné podobné paskvily tu nenajdete. Ne že bych byla zrovna expert na přípravu kávy, ale jsem přesvědčená, že tady se nezklamou ani kávoví znalci. 

Ke kafi si pak můžete dát výbornou domácí zmrzlinu nebo dortík. Včera jsem třeba ochutnala skvělý mrkvový muffin.

Navíc vás tu zaujme velmi sympatické prostředí a příjemná zahrádka ve dvoře, taková, na které člověk snadno stráví hodiny, aniž by si všiml, jak čas utíká. Velmi příjemná je i obsluha.


Přímo v kavárně si navíc můžete koupit originální šperky a moc pěkné hodiny vyrobené z vinylových desek. Nám už jedny visí doma v kuchyni a  vypadají parádně.

Jestli někdy zabloudíte do našeho malebného městečka v Pošumaví a dostanete chuť na dobrou kávu, určitě se tu zastavte. 

You Might Also Like

0 komentářů